Casa Dona Rosa logo
dutch logo english logo portuguese logo

Contact

De prijzen zijn beschikbaar op aanvraag, U kunt een email sturen naar Gerrit via casadonarosa@gmail.com.
Telefoonnummer is 005585-33187433
.

Hoe er te komen?

Vanuit Amsterdam boekt U een vlucht naar Fortaleza. Wanneer u ons laat weten op welke datum U aankomt halen wij U van het vliegveld en brengen U naar Casa Dona Rosa te Cumbuco. Onder genot van een welkomstdrankje vertellen wij U graag over de talloze excursies

Tot ziens bij Casa Dona Rosa

Vanaf 15 augustus 2006 beschikt Casa Dona Rosa over drie riante nieuwe appartementen aan de rand van het gezellige centrum en op 70 meter afstand van het strand van Cumbuco.

De appartementen hebben een zeer ruime veranda waar vandaan je vanuit je hangmat of bankstel kunt genieten van het levendige straatbeeld en het zeezicht.

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetbar en zijn uiteraard voorzien van een koelkast; een gasstel; en alle benodigde keukengerei zoals borden bestek enz. Een televisie is als extra bij te huren.

De ruime slaapkamer heeft twee eenpersoons bedden en op verzoek kunnen twee extra bedden worden bijgezet. De slaapkamer is voorzien van airconditioning en de woonkamer van een grote ventilator. Bedlinnen en handdoeken worden twee maal per week verwisseld en het appartement wordt twee maal per week schoon gemaakt.